Irina Fodor a plecat în Asia Express. Mesajul transmis de soțul ei, Răzvan Fodor

Irina Fodor a plecat în Asia Express. Mesajul transmis de soțul ei, Răzvan Fodor Irina Fodor. Sursa foto: Instagram

Irina Fodor și noii participanți la Asia Express și-au pregătit deja bagajele și au început călătoria. Prezentatoarea TV a plecat din București în dimineața zilei de miercuri, 28 februarie, iar Răzvan Fodor i-a transmis un mesaj de dragoste pe această cale.

Asia Express începe filmările pentru noul sezon în curând. Concurenții se vor aventura pe „Drumul Zeilor” prin trei țări asiatice, Thailanda, Malaysia și Indonezia.

Filmările pentru noul sezon Asia Express încep curând

Dimineața devreme, Irina Fodor a sosit la aeroport cu un număr considerabil de bagaje.

Prezentatoarea TV s-a fotografiat alături de soțul ei care părea că are dificultăți în a o lăsa să plece, ținând-o strâns în brațe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alături de ei se puteau observa trei genți mari de voiaj, cu numele Irinei scrise pe ele.

„Asia Express continuă”, a transmis Răzvan Fodor pe Facebook. În timp ce pe Instagram a transmis un mesaj de dragoste: „O iubesc pe fata asta de nu mai pot”.

La scurt timp după aceea, Irina Fodor a împărtășit imaginile și clipurile pe contul său oficial de Instagram, unde are peste 339.000 de urmăritori.

Asia Express

Sursa foto: Răzvan Fodor/ Facebook

Irina Fodor, detalii din spatele camerelor

Începe un nou sezon al celui mai îndrăgit show de la noi, Asia Express. După câteva sezoane petrecute în America Latină, continentul a fost schimbat, iar aventura va continua într-un cadru cu totul nou.

Zilele trecute, Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, a comunicat că filmările pentru noul sezon urmează să înceapă în câteva zile, ceea ce a stârnit emoții puternice printre toți cei implicați.

Noul sezon Asia Express promite să fie captivant, plin de aventură și cu provocări care vor testa limitele celor nouă echipe.

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia!

Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi!”, a scris prezentatoarea show-ului pe rețelele sociale.

Asia Express

Sursa foto: Asia Express/ Instagram

Cine sunt noii concurenți care au acceptat provocarea Asia Express

Cele nouă echipe care au acceptat provocarea Asia Express sunt:

Anca Țurcașiu și Andreea Samson; Betty Salam și Cătălin Vișănescu; Carmen Negoiță și sora sa, Andreea; Mihai Găinușă și colega lui de radio, Oana Paraschiv; Ioana State și Mane Voicu; Nicolai Tand și Sorin Brotnei; Victor Slav și iubita Selina; Andrei Ursu și Vlad Condurache; Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu.