Una dintre cele mai bune prietene ale designerului Răzvan Ciobanu a fost avocata Laura Vicol. Declarațiile ei aruncă într-o cu totul altă lumină gravul accident din urmă cu aproape șase luni, în care creatorul de modă și-a pierdut viața.

Laura Vicol nu a putut oferi detalii despre dosarul morții lui Răzvan Ciobanu, însă a făcut publică o informație extrem de prețioasă, dezvăluie wowbiz.ro. „Ora la care a murit Răzvan Ciobanu nu este cea care a fost vehiculată”, a spus Vicol. Până acum se știa că Ciobanu ar fi plecat din Mamaia undeva spre ora 23.00, iar din acel moment s-au lansat mai multe ipoteze privind momentul morții sale. Unele făceau referire la faptul că Răzvan Ciobanu a murit cu puțin timp înainte să fie găsit de localnicii din Săcele, altele dădeau ca certă informația că a murit la 1 noaptea.

În câteva zile se află totul

După aproape șase luni de anchetă, dosarul morții lui Răzvan Ciobanu este finalizat.

Laura Vicol susține că „ancheta s-a desfășurat cu un professionalism ieșit din comun. A fost doar o singură pauză de aproximativ trei săptămâni, pe perioada de vară. Dar, în rest, ancheta chiar s-a făcut și s-a făcut cum trebuie”.

Ca apărătoare a lui Răzvan Ciobanu, avocatul Laura Vicol afirmă că a primit „absolut toate detaliile, s-au făcut audieri, oamenii au muncit. Mai este foarte puțin, câteva zile, și se închide ancheta. A mers greu pentru că am eliminat toate pistele din jur. S-au închis toate pe care am umblat. Sunt împăcată cu adevărul pe care l-am aflat”.