Achitarea lui Donald Trump de acuzațiile rostogolite de democrați arată că aceștia din urmă au pariat pe cai morți. Impeachment-ul s-a transformat într-un haos pentru democrați în ce privesc alegerile primare.

La fel ca în cazul „Russiangate”, tentativa democraților de a-l demite pe Donald Trump s-a dovedit o adunătură de vorbe goale pentru americanul de rând.

Câtă vreme economia țării merge bine, și merge, câtă vreme un nivel de trai ridicat se menține, și se menține, câtă vreme mesajele transmise de liderul de la Casa Albă rezonează în America profundă, și rezonează, zbaterea democrațilora fost un show fără interes.

În ciuda faptului că adversarii lui Trump au prezentat „impeachment-ul” ca pe o sperietoare cu iz penal: odată demis, i-ar zăngăni cătușele la urechi lui Donald Trump.

Evident, nici vorbă de așa ceva, „impeachment” este un demers politic iar Trump a fost judecat de senatori, nu de Inchiziție.

Există o vorbă: să nu-i iei americanului pușca și camioneta. De aceea Trump este mai mult ca oricând beton în sondaje. Iar democrații s-au dat de ceasul morții să-și potrivească niște acuzații destul de cețoase, scoțând în fața americanului de rând fapte ce s-ar fi petrecut în zone care pentru el sunt din altă galaxie: Ucraina.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Te-ar putea interesa și: