Evenimentul Zilei > Actualitate > Iorgulescu, în „silenzio stampa” . Strategia pentru a scăpa basma curată
Iorgulescu, în „silenzio stampa” . Strategia pentru a scăpa basma curată

Iorgulescu, în „silenzio stampa” . Strategia pentru a scăpa basma curată

La mai bine de trei luni de la producerea accidentului provocat de Mario Iorgulescu, care era drogat și băut în momentul impactului în care a murit un tânăr de 24 de ani, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal nu a ajuns nici acum să răspundă pentru faptele sale. El se află în continuare în Italia si aplică „omerta”.

Astfel, Mario Iorgulescu nu vrea să dea nicio declarație. În ciuda faptului că mai mulți procurori au încercat să-l audieze, Mario Iorgulescu a spus că se prevalează de dreptul la tăcere. Procurorii au revenit printr-o comisie rogatorii alături de procurorii italieni și au încercat din nou să îl audieze, însă s-au lovit de un nou răspuns negativ.

Procurorii i-au adus la cunoștință că este urmărit penal pentru ucidere din culpă, dar e urmărit penal și pentru consum de substanțe psihoactive la volan.

Mai mult, dacă în fața procurorilor păstrează tăcerea, fiul șefului LFP, Gino Iorgulescu, este activ pe rețelele de socializare. Întrebat de prietenii virtuali dacă va reveni în România, Mario a răspuns ritos: „Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”.
Potrivit a1.ro,  Mario Iorgulescu se simte mai bine, iar în cele din urmă va fi adus în România, unde cel mai probabil va veni la Parchet chiar dacă își menține tăcerea, dar asta nu însemană că nu va răspunde penal.