Evenimentul Zilei > Actualitate > Ionela Prodan, implicată într-un SCANDAL IMENS cu Regii Manelelor! TOTUL a ieșit la iveală după MOARTEA ARTISTEI. CONFLICT INCREDIBIL cu Salam Guță
Ionela Prodan, implicată într-un SCANDAL IMENS cu Regii Manelelor! TOTUL a ieșit la iveală după MOARTEA ARTISTEI. CONFLICT INCREDIBIL cu Salam Guță

Ionela Prodan, implicată într-un SCANDAL IMENS cu Regii Manelelor! TOTUL a ieșit la iveală după MOARTEA ARTISTEI. CONFLICT INCREDIBIL cu Salam Guță

În 2001, Ionela Prodan a provocat un scandal uriaș în lumea muzicală din România când a propus un proiect de lege prin care manelele să fie interzise.

Concret, Ionela Prodan era la acea vreme președinte al Asociației Naționale a Interpreților și a Ansamblurilor de Muzică Populară și a propus un proiect de lege cu dedicație pentru „cântăreții care promovează kitsch-ul”, scrie Știrilekanald.ro.

Așa cum era de așteptat, propunerea a stârnit indignare printre maneliști. „Dacă se interzice acest gen, cam 60% din populația României va avea de suferit.

Cei care sunt împotriva noastră ar trebui să-și potolească mai întâi copiii, să le zică să nu mai asculte așa ceva pentru că este subcultura. Tot scandalul asta ne face o mare publicitate”, spunea Adrian Minune la vremea respectivă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.