Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a împărțit Ionela Prodan AVEREA. „Da, mi-am făcut TESTAMENTUL. Le-am chemat pe amândouă fetele”
Cum a împărțit Ionela Prodan AVEREA. „Da, mi-am făcut TESTAMENTUL. Le-am chemat pe amândouă fetele”

Cum a împărțit Ionela Prodan AVEREA. „Da, mi-am făcut TESTAMENTUL. Le-am chemat pe amândouă fetele”

Ionela Prodan se află în continuare în stare gravă la spital, iar pronosticul medicilor este unul rezervat, potrivit declarațiilor apropiaților vedetei.Cele două fiice, Ana-Maria și Anca, dar și nepoții artistei se roagă neîncetat ca artista să-și revină.

În urmă cu ceva timp, cântăreața de muzică populară a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre moarte, testamentul pe care îl lasă în urma ei și despre cum și-a împărțit averea.

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta.La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, povestea artista în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit B1tv.

 

Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre Ionela Prodan! Anamaria a spus STOP, nu mai poate TOLERA! Ce a anunţat fiica artistei

Reamintim că zilele trecute Anamaria Prodan a anunțat este supărată pe oamenii care au spus lucruri despre Ionela Prodan, deşi nu cunosc situaţia şi nici nu ar fi în măsură să facă afirmaţii despre starea de sănătate a artistei.

"Poți să ai 10 live-uri, poate să stea 5 mii de ani, că n-o să intre, n-o să vorbească nimeni, toţi sunt prietenii mei, ai lui mama. Nu-i cunosc, nu i-am văzut în viaţa mea. Chiar poţi să spui că am vorbit cu tine. Mi se pare o nebunie! Ei nu ne cunosc pe noi. Nu au vorbit nici cu mama, nici cu mine niciodată toţi ăştia care vorbesc pe la televizoare", a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.