Ion Iliescu, la 85 de ani: "Mă simt bine mersi, ca de la trei ori 25"

Ion Iliescu, la 85 de ani: "Mă simt bine mersi, ca de la trei ori 25"

Fostul președinte Ion Iliescu a împlinit astăzi 85 de ani. Clubul de la Bucureşti a organizat la Ateneul Român un concert în cinstea sa.

"Mă simt bine mersi, ca de la trei ori 25", a spus Ion Iliescu înaintea concertului. Alătur de preşedintele de onoare al PSD se află numeroase personalităţi ale vieţii politice, academice, culturale, diplomatice, precum şi vechi colaboratori ai acestuia şi colegi de partid, informează Agerpres.

La intrarea în Ateneul Român, tenorul Pompei Hărăşteanu, acompaniat de mai multe persoane, i-au cântat fostului preşedinte "Mulţi Ani Trăiască!".

"La cei 85 de ani îi urez mulţi ani înainte, sănătate, bucurii, familia să fie sănătoasă", i-a transmis lui Ion Iliescu preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, care a spus că i-a trimis acestuia cadoul acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a venit la concert însoţit de prietena sa. "Tatăl meu nu este în ţară. Dacă era, ar fi fost şi el prezent. (...) Dl. Iliescu înseamnă pentru partid mai mult decât poate unii îşi dau seama", a spus el.

Conform unor surse apropiate fostului preşedinte, Ion Iliescu a primit în cursul zilei de marţi un buchet de trandafiri albi de la preşedintele Klaus Iohannis.