Jurnalistul Ion Cristoiu face o analiză la rece a situației Laurei Codruța Kovesi. Acesta a fost invitat la Antena 3 în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

„Pentru prima dată, Laura Codruța Kovesi pune ea mâna pe telefon. Pentru prima dată, ea pune mâna pe telefon. Eu o cunosc bine, acum a intervenit ea cu această plângere. Convocarea la procurori nu înseamnă absolut nimic. Ea trebuia să iasă și să spună: am încredere în justiția română.”

Referitor la partidele care o susțin pe Kovesi, Ion Cristoiu face o declarație istorică: „Eu consider PLUS și USR un fel de PRM, și acum fac o declarație istorică. Ce temă violentă avea PRM: nu exista democrație și corupția. Principala temă a lui Vadim, cu mitraliera, era corupția. Locul PRM a fost preluat de USR și PLUS. Iohannis a fost informat: cu excepția PMP, toate partidele din partea dreaptă au fost violente și asta a creat o atmosferă care l-au obligat pe el să facă ceva și, repet, textul lui Iohannis nu e la nivelul lui Cioloș. Pai Ciolos, la 20 de minute… Păi orice om politic normal la cap, nu făcut în laboratoarele de la Băneasa, nu se pronunță. Nu se pronunță pentru că nu știe ce e în dosar. Eu, ca gazetar, nu mă pronunț. Nu stiu, n-am probe. Nici la Cioloș, nici la Orban, nici la Turcan, n-a venit nimeni acasă. Uite, Traian Băsescu, n-a spus nimic și are un mare avantaj pentru că nu l-a întrebat nimeni. Și Iohannis are un mare avantaj pentru că nu l-a întrebat nimeni.”.

Știre în curs de actualizare.

Te-ar putea interesa și: