Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis, în vizorul Comisiei SRI. „Am întrebat când a aflat SRI de posibila incompatibilitate…” Se cer lămuriri pentru VERDICTUL FINAL!
Iohannis, în vizorul Comisiei SRI. „Am întrebat când a aflat SRI de posibila incompatibilitate…” Se cer lămuriri pentru VERDICTUL FINAL!

Iohannis, în vizorul Comisiei SRI. „Am întrebat când a aflat SRI de posibila incompatibilitate…” Se cer lămuriri pentru VERDICTUL FINAL!

Lovitură pentru preşedintele Klaus Iohannis. Mai exact, cei din Comisia Parlamentară a SRI au decis să ia la întrebări Serviciul Român de Informaţii (SRI) în privinţa stării de incompatibilitate a lui Iohannis de pe vremea când era primar. Claudiu Manda susține însă că, până la un răspuns final în acest caz, ar mai fi nevoie de un set de întrebări care să lămurească situația.

Claudiu Manda, preşedinte al Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI , a anunţat marţi că se cer clarificări cu privire la starea de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis de pe vremea când era primar al Sibiului.

 

Cine DECIDE DESECRETIZAREA protocoalelor semnate de SRI. Declarațiile lui Manda SCHIMBĂ TOTAL situația. Informații de ultimă oră!

 

"Am primit răspuns de la SRI în privinţa lui Klaus Iohannis. Am întrebat când a aflat SRI de posibila incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. Ne-au spus că în ianuarie 2013. Când a ajuns la PNL, în februarie 2013, se ştia deja. E interesant pentru noi, era şi primar şi într-o adunare generală. Avem nelămuriri în continuare. Ne-au trimis şi comunicatul public al ANI. În martie 2013 după ce a primit nota de la SRI, au fost 4 corespendenţe de la SRI. În aprilie 2013 a fost decizie de incompatibilitate, apoi a mers la instanţă.

 

Pe 16.12. 2010 a fost informat Klaus Iohannis, apoi în 2012. Vrem să vedem dacă s-au mişcat atât de repede, dacă ANI se referea la acelaşi aspect. Mai avem un set de întrebări pentru a avea un răspuns final la acest caz", a spus Claudiu Manda.

 

 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul lui Florian Coldea. Când va fi AUDIAT fostul prim-adjunct al directorului SRI