Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis ÎN PERICOL! Anunțul TRANȘANT al PSD despre soarta președintelui. SUSPENDAREA este aproape
Iohannis ÎN PERICOL! Anunțul TRANȘANT al PSD despre soarta președintelui. SUSPENDAREA este aproape

Iohannis ÎN PERICOL! Anunțul TRANȘANT al PSD despre soarta președintelui. SUSPENDAREA este aproape

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, sâmbătă seară, că partidul pe acre îl reprezintă va depune plângere penală împotriva președintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare și ia în calcul suspendarea acestuia.

„Luăm în calcul să îl suspendăm pe Klaus Iohannis. El vrea să le arate celor de la Rezist, fundațiilor lui Soros că merită un nou mandat. Noi trebuie să le explicăm partenerilor strategici că președintele încalcă niște legi, încalcă și constituția. Trebuie să explică și în UE că nu avem miniștri la Dezvoltare și la Transporturi care să semneze niște acte. Luăm în calcul toate variantele. Încearcă să ne blocheze.

Rămâne în vigoare plângerea pentru înaltă trădare. Am făcut documentul cu cei mai mulți juriști. Nu putem să îl lăsăm pe Iohannis, pe Kovesi și pe alții încotro merge țara, să ne facă el Guvernul. Nu merge așa”, a declarat Codrin Ștefănescu la România TV.

Afirmațiile lui Codrin Ștefănescu vin pe fondul refuzului lui Iohannis de da curs numirilor celor două propuneri de miniștri de la Transporturi și Dezvoltare, cu toate că CCR a precizat că există un conflict de natură juridică și trebuie emise decretele de constatare a vacantării celor două funcții.