Iohannis pune punct dezbaterii. Mesaj clar pentru Dăncilă. „Eu am organizat-o”

Iohannis pune punct dezbaterii. Mesaj clar pentru Dăncilă. „Eu am organizat-o”

Candidatul la președinție Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă, contracandidata sa, nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, de PNL, la Biblioteca Centrală Universitară. 

„Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie”, a afirmat, luni la Ploieşti, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi, Klaus Iohannis.

Dezbaterea anunțată de președintele Klaus Iohannis pentru ziua de marți, fără Viorica Dăncilă, la care vor participa jurnaliști și politologi, va fi găzduită de Școala Națională de Studii Politice și Administrative, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, a anunțat SNSPA într-un comunicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit sursei citate, detaliile dezbaterii din 19 noiembrie vor fi comunicate public imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea acestui eveniment, scrie g4media.ro.