Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis, mesaj de CONDOLEANŢE pentru preşedintele ECUADORULUI: „Suntem ALĂTRURI de ţara dumneavoastră”
Iohannis, mesaj de CONDOLEANŢE pentru preşedintele ECUADORULUI: „Suntem ALĂTRURI de ţara dumneavoastră”

Iohannis, mesaj de CONDOLEANŢE pentru preşedintele ECUADORULUI: „Suntem ALĂTRURI de ţara dumneavoastră”

În urma cutremului puternic produs în Ecuador, în urma căruia au murit cel puţin 233 de persoane, iar alte 1500 au fost rănite, preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis un mesaj de condoleanţe omologului său Ecuadorian, Rafael Correa.

"În aceste momente dificile prin care treceți, suntem alături de țara dumneavoastră, iar gândurile noastre se îndreaptă către cei afectați de cutremurul care a avut loc în Ecuador. Transmit, în numele poporului român, condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața și recuperare ușoară celor răniți în teribilul seism", afirmă șeful statului, în mesaj, potrivit Agerpres.

Ecuador a fost lovit sâmbătă de un cutremur cu magnitudinea 7,8. Seismul a fost raportat în vestul țării şi a făcut autorităţile să instituie starea de urgență. Până în prezent au murit cel puţin 233 de morți și 1500 au fost răniţi. Este cel mai grav cutremur care a afectat Ecuadorul în ultimii 40 de ani. CITEŞTE MAI MULT…

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: