Iohannis este din nou atacat. Buşoi face declaraţii bombă despre întâlnirea de la vila Lac

Iohannis este din nou atacat. Buşoi face declaraţii bombă despre întâlnirea de la vila Lac

După întâlnirea care a avut loc, marţi, la vila Lac din Capitală, dintre Klaus Iohannis şi liberali, au apărut tot feluri de zvonuri despre discuţiile purtate acolo. În acest context, preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi a infirmat pe pagina sa de socializare că Iohannis ar fi afirmat că este dezamăgit de organizaţia de la Bucureşti.

Potrivit afirmaţiilor lui Buşoi discuţia s-a purtat pe tema referendumului privind justiţia şi nicidecum nu a fost vorba despre activitatea liberalilor din Capitală, conform b1.ro

“Informațiile, pe surse, legate de discuția între președintele Iohannis și lideri ai PNL, privind PNL București, sunt false și fac rău PNL București.

Am primit foarte multe întrebări din partea colegilor din Birourile politice de sector sau chiar simpli membri. Membrii PNL București sunt îngrijorați și supărați din cauza acestor informații, în condițiile în care, prin munca acestor oameni, PNL București și-a atins țintele stabilite pentru intrarea în campanie, iar acum toată lumea este implicată în activități de precampanie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceste informații sunt complet false. Nu s-a purtat nicio discuție care să vizeze organizația PNL  București.

Cei care răspândesc asemenea informații nu doar că-și bat joc de munca membrilor organizației, dar afectează scorul pentru alegeri, pentru că aceste informații negative se reflectă direct asupra votanților.

Atacurile la adresa PNL București continuă de câteva luni și este o greșeală enormă că, și pe ultima sută de metri înaintea campaniei electorale, există încercări de denigrare a organizației PNL București.

Îi asigur pe toți membrii și pe simpatizanții PNL București că organizația este mobilizată pentru a obține cel mai bun scor posibil la alegerile europarlamentare.

PNL București susține cu toată convingerea demersul președintelui Klaus Iohannis de a organiza referendumul privind Justiția”, transmite Cristian Bușoi pe Facebook.