Evenimentul Zilei > Politica > Ioana Petrescu, despre întâlnirea de la Cotroceni: Era clar că aceasta era o întâlnire politică
Ioana Petrescu, despre întâlnirea de la Cotroceni: Era clar că aceasta era o întâlnire politică

Ioana Petrescu, despre întâlnirea de la Cotroceni: Era clar că aceasta era o întâlnire politică

Ioana Petrescu a vorbit pentru prima oară despre întâlnirea la care a participat la Palatul Cotroceni, în care subiectul discuţiei a fost reducerea CAS.

Ministrul de Finanţe a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că întâlnirea de la Cotroceni a fost una politică şi nu a vrut să fie prinsă în mijlocul acestei dispute. Ea a mai precizat faptul că subiectul reducerii CAS "a intrat la mijloc" în acest război politic.

Despre proiectul noului Cod Fiscal, restras de pe site-ul Ministerului de Finanţe, Petrescu a spus că afectează doar persoanele care fac business, iar scopul său este de a înlătura concurenţa neloială.

"Domnul Traian Băsescu aștepta să spun că voi creşte niște taxe, ceea ce nu voi face, şi asta pentru că am o viziune foarte clară de a folosi politica fiscală pentru a crește economia", a mai declarat ministrul.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.