Interviul emoționant și candid pe care l-a oferit Ioana Ginghină ziarului EvZ a stârnit sentimente de tristețe printre fanii cuplului. În special părțile în care a povestit relația pe care o are acum cu socrii ei, bunicii micuței, cât și despre momentele dureroase la care a asistat și Ruxi, fiica lor. 

Puteți să citiți interviul integral AICI! Exclusiv! Ioana Ginghină, bătută de Papadopol? Declarația care arunca showbizul în aer!

Astăzi, 19 iunie, Ioana și Papadopol au stat unul lână altul pentru prima oară, după mai bine de jumătate de an. Cei doi au mers în fața notarului pentru a face primele demersuri pentru procesul de divorț. Acțiunea a fost intentată de Ioana, pentru că „el nu divorța, dar nici nu venea acasă”, spunea ea jurnaliștilor EvZ. Momentul a fost foarte încărcat emoțional pentru ea, „Papi” fiind mai degajat. După intrevederea de azi, cei doi trebuie să revină în fața notarului, după 30 de zile, pentru a finaliza separarea. Cele 30 de zile au rolul de a dat cuplului un timp de gândire, însă e puțin probabil ca cei doi să se răzgândească.