Evenimentul Zilei > Monden > Ioana Filimon, în stare de șoc. Ce cadou i-a făcut iubitul turc
Ioana Filimon, în stare de șoc. Ce cadou i-a făcut iubitul turc

Ioana Filimon, în stare de șoc. Ce cadou i-a făcut iubitul turc

Conflictul dintre frumoasa Ioana Filimon, fosta concurentă a serialului " Ferma" și fostul ei iubit, Cengiz Şıklaroğlu, continuă, atingând un nou episod incendiar. Milionarul cerchez i-a trimis Ioanei Filimon,  care a câștigat concursul Miss România 2016 , un cadou înfiorător, și anume o cutie în care a pus o inima de vacă.

Conflictul dintre frumoasa Ioana Filimon, fosta concurentă a serialului ” Ferma” și fostul ei iubit, Cengiz Şıklaroğlu, continuă, atingând un nou episod incendiar. Milionarul cerchez i-a trimis Ioanei Filimon,  care a câștigat concursul Miss România 2016 , un cadou înfiorător, și anume o cutie în care a pus o inima de vacă.

Milionarul cerchez a explicat în exclusivitate pentru cancan.ro, de ce i-a trimis Ioanei Filimon cadoul , spunând că nu este o amenințare, ci o modalitate prin care îi cere frumoasei românce să își ceară iertare. El spune că nu vrea că Ioana Filimon să îi dea banii înapoi dar vrea că ea să își ceară public scuze și să recunoască că a mințit când a spus că a fost sechestrată de el.

,,Sunt Cerkes și nu ameninț oamenii, ci ofer opțiuni și continui cu ceea ce acceptă. Da, i-am trimis acea inimă (n.r.: inimă de vacă ), iar cutia a ajuns în Timișoara în doar două ore. Ioana aprinde o minge de foc doar atingând-o. Românii sunt inteligenți, iar cei cu care am vorbit, au înțeles că Ioana este o mincinoasă și o hoață. Ea a început să mintă despre mine, a folosit presă, a vrut să îmi toace banii. Încă ceva: eu sunt cerchez, nu turc”, a declarat în exclusivitate pentru  Cengiz Şıklaroğlu.

Pe foaia pusă lângă inima de vacă, cerchezul a scris că Ioana Filimon l-a trădat și că dată viitoare, în interiorul cutiei părinţii vedetei  vor găsi chiar inima ei, relatează Antena Stars. Povestea de dragoste între Ioana Filimon și bogatul cerchez s-a terminat la sfârșitul verii, cu scandal,cei doi îndrăgostiți apărând anterior la o serie de evenimente mondene.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: