Evenimentul Zilei > Politica > Ioan Ghişe îl susţine pe Tăriceanu în cursa pentru funcţia supremă în stat
Ioan Ghişe îl susţine pe Tăriceanu în cursa pentru funcţia supremă în stat

Ioan Ghişe îl susţine pe Tăriceanu în cursa pentru funcţia supremă în stat

Senatorul independent Ioan Ghişe (ex - Partidul Naţional Liberal) a anunţat, astăzi, că susţine candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului, la Preşedinţie.

"Domnia sa este o certitudine politică pentru un comportament politic democratic, constructiv şi echilibrat, demonstrate în ultimii 25 de ani. Ca prim-ministru a contribuit decisiv ca salariile şi pensiile să se dubleze în doar patru ani, iar economia României să se dezvolte. Domnul Tăriceanu are o îndelungată experienţă politică şi a demonstrat competenţa politică şi spirit liberal. A demonstrat ca prim-ministru că poate şi ştie să reprezinte România pe plan internaţional cu onoare şi demnitate", îşi argumentează poziţia senatorul Ioan Ghişe.

Acesta arată, în încheiere, că Tăriceanu "merită şi noi, cetăţenii români, merităm ca acesta să fie ales preşedinte al României".

Senatorul independent Ioan Ghişe îşi anunţase, la rândul său, intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, dar nu a reuşit să strângă semnăturile necesare pentru a-şi putea depune candidatura

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News