Investitor și scriitor celebru: Bitcoinul este cel mai simplu mod de a deveni milionar

Investitor și scriitor celebru: Bitcoinul este cel mai simplu mod de a deveni milionar Sursa foto: Arhivă EVZ

Robert Kiyosaki spune că bitcoinul „face munca grea”, potrivit autorului, ceea ce îl face să fie cea mai simplă cale spre succesul financiar. El a comparat acest lucru cu antreprenoriatul, care necesită multă șiretenie, muncă grea și noroc. El a subliniat: „De aceea ador bitcoinul”. Robert Kiyosaki susține că Bitcoin este cea mai simplă cale de a deveni milionar.

Robert Kiyosaki, autorul cărții „Tată bogat, tată sărac”,  este de părere că a face bani cu bitcoin este cea mai simplă cale de a deveni bogat. Coautorii Kiyosaki și Sharon Lechter au scris în 1997 cartea Tată bogat, tată sărac. Aceasta a stat mai bine de șase ani pe lista celor mai bine vândute cărți din New York Times. Cartea a fost vândută în peste 32 de milioane de exemplare în peste 109 țări și în peste 51 de limbi. După cum a spus Kiyosaki:

„Cea mai simplă cale către succesul financiar este Bitcoin. Pentru că bitcoin face munca de teren în locul meu, îl economisesc. Ador bitcoinul din acest motiv.”

El a făcut o comparație între a investi în bitcoin și a deveni milionar prin antreprenoriat, despre care a afirmat că necesită multă inteligență, perseverență și noroc. „Să faci milioane ca antreprenor este greu”, a spus cunoscutul autor. Sunt conștient. Să pornești propria afacere și să devii milionar necesită multă inteligență, perseverență și noroc.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Bitcoinul este banul oamenilor”

Kiyosaki este de mult timp un susținător al bitcoin, lăudându-l pe lângă investițiile sale preferate, argintul și aurul. În opinia sa, bitcoin este „banul oamenilor”, în timp ce aurul și argintul sunt „banii lui Dumnezeu”.

Piața criptomonedelor, Bitcoin

Sursa foto: Arhiva EVZ

Săptămâna trecută, el a prognozat că Bitcoin va atinge 350.000 de dolari în august. Este o prognoză. Este o conjectură. Deși nu este o minciună, este o opinie. Deși este o publicitate înșelătoare, nu este falsă, deoarece toate predicțiile viitoare sunt adevărate. „Sper ca valoarea de 350.000 de dolari a bitcoin să devină realitate, dar este doar o prognoză”, a spus el.

Scriitorul proeminent a recomandat investitorilor să cumpere Bitcoin înainte ca valoarea sa să explodeze în luna mai. El crede că piața s-a prăbușit și că economia americană se află într-o depresie profundă. El crede că această prăbușire va fi foarte gravă.