Evenimentul Zilei > Actualitate > INVENŢII cel puţin BIZARE. Idei HILARE pentru nevoi practice | GALERIE FOTO
INVENŢII cel puţin BIZARE. Idei HILARE pentru nevoi practice | GALERIE FOTO

INVENŢII cel puţin BIZARE. Idei HILARE pentru nevoi practice | GALERIE FOTO

Că japonezii sunt pasionaţi de gadgeturi ştim, că în Ţara Soarelui Răsare poţi vedea pe stradă oameni transformaţi în personaje de desene animate, celebrele manga-anime, chiar nu mai miră pe nimeni, dar unele invenţii sunt atât de trănite încât nu pot fi justificate în niciun caz de diferenţele culturale.

Dacă să dai nas în nas cu Sandy Bell, Sailor Moon, Dragon Ball, Pokemon, Akira sau Prințesa Mononoke, este bizar, la fel de bizar este să vezi tinere care dorm în metrou cu capul sprijinit pe trepiede modificate ca să le susţină bărbia sau oameni cu umbrelă cort la purtător care se pied în mulţime.

Alte invenţii utile probabil pentru una din nevoile  inventatorului, ciudate pentru restul lumii sunt: sutienul bombă care se dezamorsează cu inelul de logodnă, pălaria sul de hărtie igienică ca să nu te mai cauţi de şerveţele când îţi curge nasul sau sistemul de Karaoke silenţios, ca să cânţi cât te ţin plămânii, probabil fără a te trezi cu vecinii la uşă.

Una peste alta din pleiada de invenţii ciudate pe care japonezii le fac, unele ajung chiar să fie produse în masă pentru că se găsesc destui cumpărători care aleg să dea banii pe aşa ceva.