Inventarul vedetelor isterice şi cu pitici pe creier

Inventarul vedetelor isterice şi cu pitici pe creier

Busta Rhymes s-a enervat că un puşti i-a scuipat maşina, Naomi Campbell este supranumită "vaca nebună" pentru ieşirile sale, iar Akon a aruncat un fan de pe scenă. Lista poate continua.

Celebrităţile din lumea showbizului au de cele mai multe ori comportamente "out of control" sau prentenţii absurde. Psihologii spun că trepidanta viaţă de VIP e de vină. Oamenii obişnuiţi zic că vedetismul li s-a urcat atât de rău la cap unora, încât cred că li se poate permite orice.

De exemplu, Mel Gibson nu este o vedetă tocmai prietenoasă. Mai ales cu admiratorii. Nu demult, actorul i-a rupt tricoul unui fan, în momentul în care acesta încerca să îl fotografieze pe cînd se afla în ipostaze tandre. Gibson a reacţionat violent, potrivit poliţiei din Los Angeles admiratorul nu a fost rănit, doar tricoul a avut de suferit. Totuşi, agresatul a depus o plângere oficială la poliţie... Pentru că în urma conflictului nu au rezultat vătămări corporale, Gibson nu a fost pus sub acuzaţie

Domnişoara manipulatoare

Ne puteți urmări și pe Google News

O vedetă ale cărei ieşiri nervoase au devenit celebre este rapperul Busta Rhymes, acuzat în mai multe rânduri că şi-a agresat fanii verbal, ori fizic.

Cu ani în urmă, Busta a trecut printr-un proces dificil, după ce a lovit puternic un puşti care îi scuipase maşina. Americanul a fost însă absolvit de vină după ce a căzut la înţelegere cu fanul bătut, care a avut nevoie de spitalizare.

Naomi Campbell este deja renumită pentru ieşirile nervoase. O altercaţie pe care a avut-o cu certăreaţa Victoria Beckham i-a adus porecla de "vacă nebună".

Momentele de acest gen nu au lipsit nici în trecut şi au fost foarte numeroase. Până şi Elite Model Management, agenţia care a impresariat-o ani de zile, i-a dat papucii, descriind-o ca pe "o domnişoară manipulatoare, impertinentă şi imposibilă".

În noiembrie 2007, Akon a riscat pedeapsa cu închisoarea după ce a lovit şi a aruncat de pe scenă un băiat în timpul unui concert. Una dintre persoanele din public a aruncat un obiect către Akon, chiar când acesta începuse să cânte, iar starul s-a oprit şi a cerut spectatorilor să îl identifice. Vinovatul, un băiat de 15 ani, a fost adus pe scenă, iar starul l-a ridicat pe umeri şi l-a aruncat înapoi în mulţime. Artistul a fost condamnat la 65 de ore de muncă în serviciul comunităţii şi la plata unei amenzi de 250 de dolari. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/HNwwsSruMe0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un bărbat bine pentru J-Lo

Când se află în turnee, Britney Spears are o listă de comenzi lungă de cinci pagini pe care de fiecare dată o înmânează organizatorilor. Cântăreaţa vrea să aibă în cabina de probe stocuri de tartine şi Coca- Cola, salată de ton cu maioneză, cartofi Dorito şi spray-uri de gură. De asemenea, are nevoie de porţia zilnică de "mocha latte" care se găseşte doar în magazinul Coffee Bean din Los Angeles. Când ea nu se află în oraş, personalul se duce cu un elicopter să-i aducă băutura. În plus, cabina sa de probă trebuie să aibă un telefon cu antenă.

Şi Mariah Carey are probleme. La una dintre ediţiile premiilor World Music, Mariah a intrat furioasă, cerând să i se atribuie unul dintre premii, lucru care nu s-a întâmplat! Limita maximă a comportamentului "out" l-a reprezentat momentul în care siliconata cântăreaţă a blocat mai mulţi motociclişti într-o parcare din Londra, pentru că trebuia să se machieze!

Locul unu în topul vedetelor cu pretenţii pare a fi, totuşi, Jennifer Lopez. Aşteptările sale de divă sunt extrem de diverse. Una din pretenţiile sale favorite este aceea de a fi plimbată cu un Mercedes negru la al cărui volan să se afle un bărbat bine făcut. Apartamentul din Hotelul Metropolitan din Londra, unde se cazează ori de câte ori ajunge în Marea Britanie, trebuie să aibă oglinzi de mărimea pereţilor, lumânări, o cremă de corp de la magazinul ei preferat; holul pe care trece trebuie să fie parfumat, iar un fan să-i facă semn cu mâna! PRETENŢII . Jennifer Lopez conduce în topul fiţelor FOTO: REUTERS

Cu pata pe femeile-paparazzi

Enervat de o femeie-paparazzi care a vrut să-l fotografieze, actorul Jude Law i-a ars acesteia o palmă peste cap în septembrie 2007, în faţa locuinţei actorului din Maida Vale, vestul Londrei. Law a fost arestat de poliţia londoneză şi dus la secţie sub suspiciunea de vătămare corporală.

Fotograful a declarat că a suferit leziuni minore după ce Law a încercat să-i smulgă camera video din mână. La scurt timp după altercaţie, justiţia britanică a decis că nu există suficiente dovezi pentru a-l pune sub acuzatie pe Jude Law.

Sir Elton John s-a mai schimbat cu trecerea timpului, dar nimeni nu poate trece cu vederea ieşirile sale publice. "Obişnuiam să sun la recepţia hotelurilor şi să le cer ca aerul condiţionat să fie închis pentru că mă călca pe nervi", a mărturisit cântăreţul.

La o repetiţie cu Tina Turner pentru un spectacol, ea a făcut o glumă cu privire la calităţile de pianist ale cântăreţului britanic. Elton s-a înfuriat şi a început să urle că el este cel mai bun pianist din toate timpurile, lăsând-o cu buza umflată şi cu turneul anulat. În vacanţele sale cu George Michael, Elton îşi lua câte 36 de valize cu el.

Robbie Williams este foarte simpatic pe scenă, dar în afara ei este băiat rău. La o decernare de premii Robbie s-a luat la harţă cu Liam Gallagher de la Oasis provocându-l pe acesta la bătaie.

De-a lungul timpului celebrităţile au demonstrat că, uneori, au ieşiri violente, sau pretenţii exagerate. Şi în nici un caz nu au de gând să se potolească, deoarece scandalurile, alături de fiţe, figurează la categoria "bună publicitate". <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/DtCfQt2W408" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

POLIŢIA ÎN ACŢIUNE

"De ce înjuri atât de mult?"

Deşi pare un tip calm, Bruce Willis a avut o tinereţe destul de zbuciumată. În 1987 a fost arestat pentru că a agresat un ofiţer de poliţie care fusese chemat să calmeze spiritele la o petrecere organizată de actor. "De ce înjuri asa de mult?', a fost întrebat Willis. "Ce e asta? Ora de bune maniere?", a replicat starul.

Acuzaţiile au fost retrase în momentul în care actorul a acceptat să le ceară scuze vecinilor.

Actorul Keifer Sutherland a fost arestat în mai 2009, de poliţia new-yorkeză, sub acuzaţia de vătămare corporală, după ce l-a bătut pe stilistul Jack McCollough, la o petrecere. A scăpat de necazuri şi a aflat că nu va fi condamnat la închisoare, deoarece acuzaţia i-a fost retrasă. 2007 este anul în care actorul Jude Law i-a tras o palmă unei femei care încerca să îl fotografieze. El a fost arestat de poliţia londoneză