Evenimentul Zilei > Actualitate > INUNDAȚII în sudul țării. Gabriel Oprea: Avem aproximativ două victime, care au fost înecate
INUNDAȚII în sudul țării. Gabriel Oprea: Avem aproximativ două victime, care au fost înecate

INUNDAȚII în sudul țării. Gabriel Oprea: Avem aproximativ două victime, care au fost înecate

Ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat marţi că, în urmă viitorilor, au fost înregistrate până în acest moment două victime, una fiind în judeţul Argeș.

"Am acţionat cu elicoptere. Am fost cu domnul ministru Dusă în judeţul Vâlcea, domnul premier a fost în Gorj cu vicepremierul Dragnea. Am luat şi de la rezervele de stat şi am adus produse alimentare, apă şi material de cazarmament. Avem aproximativ, în momentul de faţă, două victime care au fost înecate. Nu sunt alte informaţii că ar mai fi murit cineva. Prioritatea noastră este viaţă oamenilor. (…) În Argeş a fost o victimă", a spus Oprea la Craiova, la sosirea la Consiliul Naţional al PSD.

Oprea a adăugat că, deşi foarte mulţi oameni nu doresc să-şi părăsească locuinţele, în momentul în care viaţă le va fi pusă în pericol, "fie că vor, fie că nu vor", aceştia vor trebui să-şi evacueze casele.

La rândul sau, ministrul Apărării, Mircea Dușa, a spus că armata va interveni în toate judeţele unde i se va solicită sprijinul. "Deja intervenim, aşa cum se întâmplă în Vâlcea, unde se deplasează utilaje. Mai sunt şi militari şi avem pregătite şi elicoptere de la Timişoara şi Bucureşti pentru a interveni dacă suntem solicitaţi", a precizat ministrul Mircea Dusă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: