Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Intrăm în faza a II-a a Dictaturii COVID: Epurarea
Intrăm în faza a II-a a Dictaturii COVID: Epurarea

Intrăm în faza a II-a a Dictaturii COVID: Epurarea

Săptămâna viitoare, inevitabilul se va produce: UE va adopta pașaportul de vaccinare.

Miercuri, 17 martie, Ursula von der Leyen a prezentat detaliile a ceea ce se va numi probabil „Certificatul Verde Digital”. Acesta urmează a fi aprobat în summit-ul UE din 25-26 martie de la Bruxelles.

Liderii europeni se feresc ca dracul de tămâie de cuvântul „pașaport”. Ar însemna să recunoască eșecul UE, al cărei panaș era cândva libera circulație fără pașaport.

De aceea s-au căznit să-i găsească un nume cât mai neutru, cu rezonanță de circă financiară sau de ICRAL, negând evidența. „Ceci n’est pas une pipe.”

Certificatul Verde Digital ne este prezentat ca având scopul de „a facilita libertatea de mișcare”.

Fals! El reglementează interdicția de circulație. Cine nu este vaccinat nu circulă.

Pentru că o parte prea mică din populația europeană va avea timp să se vaccineze până în iunie, când Pașaportul urmează să intre în vigoare, ca alternativă la vaccin va fi – deocamdată -acceptat și testul.

În realitate, este o falsă alternativă, urmărind să creeze impresia că vaccinarea nu este obligatorie.

Vaccinul este gratuit și este valabil cel puțin 6 luni. Un test este valabil 24-48 de ore și costă 50-75 de euro, iar o persoană va avea probabil nevoie de două teste valide pentru a putea călători: unul la ieșirea din țară și altul la întoarcere.

Nu e greu de ghicit opțiunea majorității celor care vor dori să călătorească.

*

Odată cu Pașaportul de Vaccinare, indiferent cum s-ar numi el, intrăm în faza a II-a a Operațiunii COVID.

Faza I a constat în strivirea populației cu restricții draconice și cu impunerea unui regim polițienesc, de neimaginat în urmă cu un an în lumea care își spunea „Liberă”.

Drepturile și libertățile au dispărut peste noapte. Omenirea s-a trezit brusc într-o dictatură medicală. În realitate, o dictatură politică ascunsă sub halat alb.

Halatul alb este cea mai bună deghizare pentru această mârșăvie globală. Cine îndrăznește să se pună în calea nobilului scop al sănătății publice?

Politicienii s-au retras din scenă și s-au spălat regulamentar pe mâini. Se jură că nu mai conduc ei, ci halatele albe. Ei doar asumă și oftează. Asumă dictatura și oftează compătimind cu gloata cum se duc drepturile cetățenilor ca rândunelele toamna.

*

La exact un an de când omul este stâlcit sub sabotul medical, cu fizicul șubrezit de stat în casă și aer îmbâcsit de mască, cu psihicul zdruncinat de teroare și recluziune, iată că apare Speranța.

Canarului jumulit i se deschide colivia: zboară, puiule, zboară! Cu o condiție: să te lași vaccinat.

Sesizați monstruozitatea? Te vaccinezi nu pentru Sănătate, ci pentru Libertate.

Setea de libertate acoperă frica de vaccin. Vom muri și vom fi liberi!

Faza a II-a a Operațiunii COVID începe cu condiționarea unui drept fundamental – libertatea de mișcare – de un act medical.

În entuziasmul eliberării, al bicepsului întins cu bravură spre ac, cu privirea holbată în extaz spre ușița întredeschisă a coliviei, cine să mai stea să cugete la detalii?

Ca de pildă faptul că vaccinații se pot infecta și ei, deci îi pot infecta și pe alții. Atunci, ce mai certifică de fapt „Certificatul Verde Digital”?

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE