Lionel Messi a acordat un interviu pentru postul de radio catalan RAC1. Superstarul argentinian a vorbit despre mai multe subiecte, unul dintre ele fiind legat de superlativele pe care le-a primit de-a lungul carierei. Atacantul Barcelonei a afirmat că nu se consideră un „Dumnezeu” și nu-i place atunci când aude această comparație.

„Adevărul e că nu îmi fac griji, dar nici nu îmi convine să fiu comparat cu Dumnezeu. E foarte exagerat să spui asta despre mine şi este rău, mai ales pentru copiii mei care văd şi copiază totul, ei nu trebuie să audă”, a afirmat argentinianul.

Alte răspunsuri date de Lionel Messi:

„Încă îmi lipseşte forma fizică optimă, însă mă simt din ce în ce mai bine, chiar dacă nu sunt sută la sută pregătit. Am început greu meciul cu Sevilla, apoi în repriza secundă picioarele mi s-au relaxat”.

„A fost un start dificil de sezon. Avem echipă să cucerim totul, acesta e obiectivul. Şi în anii trecuţi am avut un proiect câştigător, dar în ultimii doi a fost vina noastră că am eşuat, nu a proiectului”.

„Îmi place VAR, dar încă suscită multe dubii, pentru că nu este folosit cum trebuie. Dacă tehnologia a fost introdusă în fotbal, e pentru a clarifica situaţiile de orice controversă şi nu se întâmplă asta”.

„Mi-ar fi plăcut ca Ronaldo să nu plece de la Real. Cristiano aducea un plus pentru LaLiga şi în Clasico”.

„Golul marcat cu capul din finala Ligii, jucată la Roma, şi sezoanele cu Guardiola pe bancă. Semifinala cu Real din 2011, câştigată cu 2-0, mi-a rămas în memorie ca un episod unic. Cea mai proastă perioadă am avut-o în 2013-2014, când m-am şi accidentat”.