Evenimentul Zilei > Actualitate > Intervenție dramatică pe Canalul Dunăre Marea Neagră. Minoră, salvată în ultima clipă
Intervenție dramatică pe Canalul Dunăre Marea Neagră. Minoră, salvată în ultima clipă

Intervenție dramatică pe Canalul Dunăre Marea Neagră. Minoră, salvată în ultima clipă

O adolescentă, de 15 ani, și tatăl ei, de 40 de ani, din comuna Cumpăna, au fost salvați din apele Canalului Dunăre Marea Neagră, după ce mașina în care se aflau a căzut în gol din cauza neatenției bărbatului, care are un handicap locomotor.

Polițiștii Serviciului Transporturi Constanța au fost alertați, vineri după amiază, că un autoturism, în care era un minor, a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona localității Cumpăna. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că soferul autoturismului, de 40 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pe fondul neatenției. În autoturism se afla și o minoră, de 15 ani, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

La fața locului au ajuns trei echipaje ale ISU Dobrogea, care le-au acordat celor două victime îngrijiri medicale, însă fără a fi transportate la spital. „Au intervenit o ambulanță SMURD B, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Detașamentul Port, iar în sprijin, un echipaj SAJ. Fata fusese scoasa de cetățeni, care se aruncaseră imediat în apă, iar bărbatul a fost recuperat de pompieri, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

(Sursa Foto-IPJ Constanta)