Două echipaje SMURD, unul de prim ajutor de la Punctul de Lucru Vladimirescu, și un altul de  terapie intensivă mobilă, alături de un echipaj de căutare – salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, în total 12 pompieri, au intervenit în localitatea Vladimirescu pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 60 de ani îngropat sub porumb într-un depozit.

”La sosirea echipajului de prim ajutor al PL Vladimirescu, bărbatul era inconștient acoperit parțial de porumb. Salvatorii au solicitat sprijin și au început operațiunile de scoatere a bărbatului și manevre de resuscitare. După aproximativ 45 minute de intervenție contra cronometru, bărbatul avea semne vitale și a fost transportat în state grava la UPU Arad”, arată George Pleșca de la ISU Arad.

Acesta este al treilea accident de muncă în mai puțin de doua săptămâni, cu urmări grave, la care subunitățile ISU ARAD intervine. ”Facem un nou apel la persoanele care în aceasta perioadă efectuează lucrări în agricultură sa respecte cu strictețe normele de siguranță și securitate în muncă, și procedurile de lucru cu utilajele”, a mai transmis Pleșca.