Monica Vîlcu, o tânără din Tomești, Timiș, a fost găsita moartă, vineri, în apartamentul în care locuia în Germania, în localitatea Haslach im Kinzigtal, din Pădurea Neagră. Poliția spune că pe corpul victimei ”s-au găsit urme de violență ieșită din comun” și în ”în urma examinării medico-legale s epoate afirma cu certitudine că moartea nu a survenit în mod natural”. Autoritățarată că vor urma o serie de examene medicale, pentur a stabili cu precizie felul în care a murit tânpăra de 36 de bani. Fratele ei a ajuns  miercuri în Germania, pentru a reopatria trupul acesteia.

Principalul suspect, acuzat de crimă,  este cel care a fost iubitul tinerei, timp d epeste șase luni, un bărbat de 37 de ani, Florin Homenco. Acesta este un cunoscut interlop arădean, unul din locotenenții celui mai temut interlop din acestv județ. Uțu Rohozneanu. După revoluție, ”locotenenții” lui Uțu, între care și Florin Homenco, au terorizat Aradul. Clonare de carduri bancare, tâlhării, şantaje, pretinderea de taxe de protecţie, vătămare corporală gravă, loviri şi alte violenţe, constituire, aderare şi sprijinire de grup infracţional organizat – iată o parte din infracțiunile cu care au fost dovediți acoliții interlopului. Când poliția a început să-i caute în țară, și-au mutat infracțiunile în Spania, unde, Homanco a fost prins în 2007. Împreună cu alți colegi, cerea taxă de protecție de la românii  care munceau legal acolo. Își amenințau victimele că le aruncă de la etaj, le băteau până la leșin sau pur și simplu își tăiau victimele cu cutitul pentru a le face să plătească. Florin Homenco a intrat la pușcărie, fiind eliberat condiționat acum doi ani. Înainte să fie prins de DIICOT, a mai avut o condamnare, pentru furt calificat: a spart un burtic din Arad ca să fure o geacă de piele.

În mod curios, noaptea trecută, un alt locotenent al lui Rohozneanu are problem cu legea. Casa sa a fost atacată. Mai exact, s-au tras focuri de armă în locuința lui Ion Fizidean. ( Sursa foto: Facebook)