Yassar Yaqub sau Stud Badboy cum se prezenta pe site-urile matrimoniale, a murit luni, într-o zonă de lângă orăşelul Huddersfield, din comitatul West Yorkshire (Anglia), după ce a fost împuşcat într-o operaţiune a forţelor speciale.

Conform jurnaliştilor de la dailymail.co.uk, cel care era tatăl a doi copii era cunoscut ca un temut traficant de droguri, cu toate că el poza în comerciant de maşini. Una dintre metodele care l-au scos în evidenţă în lumea interlopă din Anglia, a fost legată de felul în care transporta drogurile fără a se expune. Yaqub folosea drone pentru a transporta cocaină şi heroină în închisoarea din Leeds, idee care i-a adus suficienţi bani încât să-şi permită să cumpere un Lamborghini în valoare de peste 250.000 de lire sterline.

Moartea lui Stud Badboy a generat o reacţie vehement din partea rudelor şi a celor apropiaţi, care au acuzat că agenţii speciali nu au purtat camere de luat vederi, deşi operaţiunea fusese planificată de mai mult timp. Cei din familia lui Yaqub acuză astfel că lichidarea acestuia ridică mari semne de întrebare în legătură cu respectarea procedurilor legale.