Evenimentul Zilei > Justitie > INTERLOPII URAGAN. 20 de BRUTE SĂLBATICE au năpustit CA MIŞEII PESTE O FAMILIE. Atacul criminal cu BÂTE, SĂBII şi TOPOARE tratat incredibil de JUDECĂTORI l Video
INTERLOPII URAGAN. 20 de BRUTE SĂLBATICE au năpustit CA MIŞEII PESTE O FAMILIE. Atacul criminal cu BÂTE, SĂBII şi TOPOARE tratat incredibil de JUDECĂTORI l Video

INTERLOPII URAGAN. 20 de BRUTE SĂLBATICE au năpustit CA MIŞEII PESTE O FAMILIE. Atacul criminal cu BÂTE, SĂBII şi TOPOARE tratat incredibil de JUDECĂTORI l Video

Interlopii uragan. Douăzeci de brute sălbatice au năpustit ca mişeii peste o familie.

S-a întâmplat la Constanţa după ce o tânăra i-a atras atenţia unuia dintre agresori că are viteză prea mare în condiţiile în care se deplasa cu maşina pe o stradă intens circulată.

Atât de curajos a fost individul şi atât de bine a înţeles sfatul civic al femeii, încât a decis că este cazul să arate ce înseamnă cu adevărat educaţie pentru un interlop şi pentru fraţii lui întru fărădelegi şi alte ticăloşii aferente statutului.

Cocalarul troglodit a venit însoţit de încă 19 specimene asemenea lui şi a trecut la acţiune. Arsenalul obişnuit al interlopilor neştiuţi şi nevăzuţi de autorităţi a fost scos la înaintare, şi aşa a început atacul criminal asupra familiei tinerei care a avut curajul să le atragă atenţia primitivilor societăţii.

După războiul stradal purtat cu săbii, macete, cuţite şi bâte într-un cartier constănţean, interlopii au intrat în atenţia oamenilor legii. Din fericire pentru ei şi din păcate pentru victime, dar şi pentru ceea ce ar trebui să însemne ideea de justiţie în România, judecătorii au decis că atacatorii nu reprezintă un pericol public.

Astfel, douăzeci de bipezi cu apucături de animale lovite de turbare, sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru că nişte magistraţi atât au înţeles din acest caz: că atacul criminal purtat de 20 de înapoiaţi ai societăţii înarmaţi cu arme mortale nu reprezintă un pericol public pentru societate… O fi fost cel mult doar o întâmplare unică la nivel mondial şi care nu se va repeta vreodată.

FIAT JUSTITIA, ET PEREAT MUNDUS

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.