Evenimentul Zilei > Justitie > INTERLOPII Titoaşcă şi Parfum AU TORTURAT un om MAI RĂU CA INCHIZIŢIA în Evul Mediu. MESAJUL INCREDIBIL al mafioţilor pentru judecători: “VICTIMA EXAGEREAZĂ”
INTERLOPII Titoaşcă şi Parfum AU TORTURAT un om MAI RĂU CA INCHIZIŢIA în Evul Mediu. MESAJUL INCREDIBIL al mafioţilor pentru judecători: “VICTIMA EXAGEREAZĂ”

INTERLOPII Titoaşcă şi Parfum AU TORTURAT un om MAI RĂU CA INCHIZIŢIA în Evul Mediu. MESAJUL INCREDIBIL al mafioţilor pentru judecători: “VICTIMA EXAGEREAZĂ”

Interlopii Titoaşcă şi Parfum au torturat un om mai rău ca Inchiziţia în Evul Mediu.

Cornel Alexandru, de 41 de ani, zis Titoaşcă, şi Adrian Ioniţă Baronescu, de 28 de ani, zis Parfum, ambii din Piteşti, au fost prezentaţi marţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare, conform ziarulargesul.ro.

Acuzaţi de şantaj, lipsire de libertate şi lovire, cei doi au fost arestaţi preventiv 30 de zile. La 13 octombrie, Baronescu-Parfum şi un amic de-ai lui au dus un bărbat din Bucureşti la o casă din Bradu. Acolo, cel care se ocupa cu amenajări interioare, a fost bătut, stropit cu ulei de maşină şi biciuit patru ore.

Scenele au fost înregistrate de camerele de supraveghere montate în curtea lui Parfum. Avocatul celor doi a declarat că şi Titoaşcă, şi Parfum, au recunoscut acuzaţiile de lovire, dar despre cele de şantaj şi lipsire de libertate, susţin că reprezintă o exagerare a victimei. Totodată, apărătorul a susţinut că faptele nu se confirmă, fiind vorba doar de un simplu conflict comercial.

Cornel Alexandru-Titoaşcă este recidivist, după ce în 2011 a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri.