Poliția a fost sesizată luni noapte, după ce mai mulți indivizi s-au fugărit cu pistoalele în mâini, trecând în grabă pe lângă copiii care se jucau parc. În aceste momente, polițiștii de la Secția 14 din Capitală încearcă să identifice un număr de înmatriculare care a fost surprins pe un videoclip.

Poliția Capitalei a explicat într-un document că oamenii legii de la Secția 14, care au fost sesizați luni noapte cu privire la faptul că niște interlopi se fugăreau printre copii cu pistoalele în mâini, încă mai încearcă să îi identifice pe autori.

Acest lucru se întâmplă deși la dispoziția oamenilor legii a fost pus un material video în care se poate observa un număr de înmatriculare al unui autovehicul cu care indivizii au reușit să fugă de la locul faptei.

Puși în fața unei situații „inedite”, experții în capturarea infractorilor au decis să efectueze „investigații de amploare” însă, până la această oră, nu au reușit să afle a cui este mașina care apare în imagini, deși numărul de înmatriculare apărea în film. Motiv pentru care au deschis un dosar penal „in rem”, scriu jurnaliștii de la Spynews.

„În urma vizionării materialului video, Seecția 14 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Se efectuează verificări în vederea identificării și depistării persoanelor implicate în eveniment”, se arată într-un comunicat al poliției.


Șase indivizi au reușit să sperie un parc întreg, plin de copii ce se jucau liniștiți. Incidentul a avut loc chiar la intrarea în Parcul Carol I, unde aceștia s-au amenințat cu pistoalele, fără nicio jenă că ar putea fi văzuți de lume. Deși acolo obișnuiesc să stea foarte mulți agenți de la Poliția Locală, la acele momente niciun om al legii nu era în perimetru.