Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai mare INTERLOP din România, UMILIT în închisoare. Cine l-a RĂPUS pe capul MAFIEI
Cel mai mare INTERLOP din România, UMILIT în închisoare. Cine l-a RĂPUS pe capul MAFIEI

Cel mai mare INTERLOP din România, UMILIT în închisoare. Cine l-a RĂPUS pe capul MAFIEI

Celebrul lider interlop Ion Petrișor, cunoscut drept cel mai mare dușman al regretatei interprete de manele Denisa Răducu, a fost umilit în pușcărie, de mai mulți deținuți.

Supranumit și "Regele maneliștilor", Paul Iova, alias Ion Petrișor, este un lider interlop din sectorul 3, care, în afara mai multor infracțiuni de crimă organizată s-a remarcat în spațiul public și ca impresar al unor maneliști de top și organiarea concursului "Miss Piranda".

Din postura de "tătic" al maneliștilor, Ion Petrișor a avut un conflict deschis cu Denisa Răducu, care nu s-a stins nici măcar în ultimele clipe de viață ale artistei.

Ulterior, Ion Petrișor a fost condamnat într-un dosar de trafic de țigări și încarcerat. Închis la Penitenciarul Rahova, acesta ar fi intrat, recent, într-un conflict cu mai mulți deținuți, care l-ar fi acuzat că, pentru a dobândi unele beneficii din partea conducerii închisorii, acesta ar fi făcut mai multe denunțuri.

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, deținuții ar fi decis să se răzbune și au plănuit să-l atace pe bărbat, scrie SPYNews.