Întâlnire de taină în Nordul Capitalei. Ilie Sârbu pune țara la cale la un local de lux. Video

Întâlnire de taină în Nordul Capitalei. Ilie Sârbu pune țara la cale la un local de lux. Video

Ilie Sârbu a fost surprins de către paparazzi EVZ la un local de lux din Nordul capitalei. Acesta nu era singur la masă ci alături de alți doi bărbați. Ca de-obicei, indiferent de temperatura de afară, Ilie Sârbu respectă codul vestimentar.

 

Acesta este îmbrăcat la costum, iar ceilalți participanți la discuție ceva mai relaxat. Cu toate acestea, se vede că Ilie Sârbu are de discutat treburi serioase după modul în care se exprimă. Ce au discutat, numai ei știut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Local de lux pentru discreție maximă

Cert este că în acest moment, socrul lui Victor Ponta, a revenit în instituțiile statului. Mai exact acesta este membru în Consiliul de Administrație al Regiei naționale a pădurilor Romsilva. Culmea este că Sârbu a avut în trecut un dosar care viza tocmai fraudarea Romsilva. Cu toate acestea în 2018, procurorii DNA au decis clasarea cauzei în ceea ce îl privește.

Din analiza probatoriului a rezultat că nu există probe suficiente care să susțină săvârșirea de către persoana respectivă a infracțiunilor de folosire a influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și sprijinirea unui grup infracțional organizat”. De altfel, dosarul în sine a fost închis de Îanlta Curte ăn 2023. Atunci magistrașții au stabilit că faptele de care erau acuzați toți cei din dosar s-au prescris.

Ilie Sârbu este membru în CA la Romsilva

Ilie Sârbu are două licențe, una în Teologie și alta în Științe Economice. Drept urmare în cabinetele Năstase și Boc, aceasta a fost ministru al Agriculturii. De asemenea a avut și mai multe mandate în calitate de senator.

A fost și al doilea om în stat, ca președinte al Senatului. În 2015 el a decis să se retragă din viața politică. Ulterior a devenit vicepreședinte al Curții de Conturi funcție pe care a deținut-o până în 2023.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro