Evenimentul Zilei > EVZ Special > Înmormântarea în Texas la 1897 a unui marțian care se prăbușise cu un OZN
Înmormântarea în Texas la 1897 a unui marțian care se prăbușise cu un OZN

Înmormântarea în Texas la 1897 a unui marțian care se prăbușise cu un OZN

Înmormântarea în Texas la 1897 a unui marțian care se prăbușise cu un OZN. Frații Orville și Wilbur Wright au fost mereu interesați să poată să se înalțe în cer.

Înmormântarea în Texas la 1897 a unui marțian ce se prăbușise cu un OZN – Din câte știm, nimeni altcineva până la ei nu a reușit să zboare cu un aparat mai greu ca aerul, cel puțin pe această planetă.

Însă, înainte de zborul lor istoric, în ziare apăreau relatări despre obiecte zburătoare neidentificate.

La 19 aprilie 1897, o navă spațială cu mișcare lentă s-a prăbușit pe o moară de vânt, făcându-se bucăți.

Pe măsură ce resturile au fost cercetate, se presupune că a fost descoperit corpul unui extraterestru mic.

Pilotul extraterestru a fost supranumit „pilotul marțian”

Inițial, pilotul extraterestru a fost supranumit „pilotul marțian”. Unele dintre resturi au dezvăluit, de asemenea, material schițat cu hieroglife.

Oamenii din oraș i-au făcut sărmanei ființe o înmormântare adecvată în cimitirul local.

Acest incident, adevărat sau nu, a avut suficientă publicitate pentru a rămâne în memoria oamenilor de peste 100 de ani.

„The Aurora Encounter”

A fost transformat într-un film, „The Aurora Encounter” în 1986, cu Jack Elam în rol principal.

Vestea prăbușirii s-a răspândit rapid, chiar și pentru perioada respectivă. Există încă un articol de ziar despre eveniment, scris de E. E. Haydon, reporter pentru Dallas Morning News. Iată articolul:

„În jurul orei 6 din această dimineață, cei care se ridicau devreme din pat în Aurora au fost uimiți de apariția bruscă a dirijabilului care naviga peste oraș.

Călătorea spre nord și mult mai aproape de pământ decât înainte.

Evident, unele dintre mașini erau în neregulă, deoarece dezvolta o viteză de numai zece sau doisprezece mile pe oră și se îndrepta ușor spre pământ.

Se presupune că pilotul a fost singur la bord

A navigat peste piața publică și, când a ajuns în partea de nord a orașului, s-a ciocnit cu turnul morii de vânt a judecătorului Proctor și s-a făcut bucăți cu o explozie teribilă, împrăștiind resturi pe mai mulți acri de pământ, distrugând moara de vânt și rezervorul de apă și distrugând grădina de flori a judecătorului.

Pilotul navei se presupune că a fost singur la bord și, în timp ce rămășițele sale erau grav desfigurate, a fost suficient pentru a se constata că nu era un locuitor al acestei lumi”.

Cât de mult din poveste s-a întâmplat în realitate nu vom ști niciodată.

Incidentul Aurora este încă studiat astăzi.

Există o serie de alte rapoarte americane, împreună cu multe dovezi din întreaga lume, care indică că aparate de zbor erau văzute pe cer.

Se pare că există puține îndoieli că, mult înainte ca omenirea să stăpânească arta zborului, cineva, undeva, a avut-o.

Citește toată POVESTEA pe Evenimentul istoric

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.