Evenimentul Zilei > Sport > Înlocuitor pentru Bogdan Vintilă. Cine este favorit să-i ia locul la FCSB
Înlocuitor pentru Bogdan Vintilă. Cine este favorit să-i ia locul la FCSB

Înlocuitor pentru Bogdan Vintilă. Cine este favorit să-i ia locul la FCSB

Bogdan Vintilă are zilele numărate la FCSB. Cu o singură înfrângere suferită după 8 meciuri pe banca echipei lui Gigi Becali, fostul portar a fost luat în vizor de Mihai Stoica.

Proaspăt revenit la FCSB, Mihai Stoica deja cere schimbări la echipă. Potrivit Gazetei, postul lui Bogdan Vintilă se clatină serios, iar favorit să-l înlocuiască este Nicolae Dică.

MM Stoica îl așteaptă la cotitură pe Vintilă. Încă un eșec ar putea reprezenta sfârșitul tehnicianului la FCSB. Rămâne de văzut în ce măsură va reuși Mihai Stoica să-și ducă planul la final, însă cert este faptul că Nicolae Dică este dorit și de Mirel Rădoi, la națională, pe postul de secund.

Gigi Becali, refuzat de Nicolae Dică

Gigi Becali și Nicolae Dică s-au despărțit la finalul anului 2018, după o înfrângere în fața celor de la CFR Cluj, pe teren propriu, 0-2. Dică venise pe banca FCSB în vara lui 2017 și a mai fost dorit de Becali în acest an, însă a fost refuzat. Fostul decar avea sub comandă FC Argeș, în Liga a II-a.

În acest an, Bogdan Vintilă ar mai avea de jucat cu FCSB împotriva: FC Voluntari, Poli Iași, Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța și U Craiova.