Adda și Cristian au format una din cele mai controversate echipe la Asia Express. De foarte multe ori, artista nu și-a putut ține gura închisă, în timpul anumitor probe și a fost cam ”slobodă” la gură. A înjurat ca un birjar, a lansat cuvinte grele, la adresa tututor, inclusiv a soțului.

Un comportament care i-a cam dezampăgit pe fanii artistei care pare, la prima vedere, atât de delicată. Ea a fost criticată deseori de fani pentru limbajul ”colorat”. Credeți că a contat? Ba bine că nu. Mai grav e că și soacra a auzit-o, femeia neratând niciun episod din show. Adda spune că soacra a supraviețuit realității. Cântăreața le-a povestit fanilor totul, pe contul ei de Instagram.

”Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce vă pasă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie.

Judecați și vă puneți singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă ca să dau bine la TV. Nu sunt sclava așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a mărturisit Adda pe Instagram.

Sursa: Instagram / ADDA @addabaladda