Evenimentul Zilei > International > Înjunghiat mortal în pușcărie! Pedofilul a fost pedepsit de ceilalţi deţinuţi
Înjunghiat mortal în pușcărie! Pedofilul a fost pedepsit de ceilalţi deţinuţi

Înjunghiat mortal în pușcărie! Pedofilul a fost pedepsit de ceilalţi deţinuţi

S-a întâmplat în Marea Britanie, acolo unde o lege nescrisă a fost pusă în aplicare.

Richard Huckle, cel mai cunoscut pedofil britanic, era încarcerat pentru numeroase abuzuri săvârşite împotriva copiilor. De-a lungul vieții, a comis peste 200 de abuzuri față de copii, informează The Guardian. Ca să vă faceți o idee despre ororile lui, aflați că, în 2016, pedofilul Richard Huckle a primit 22 sentinţe de închisoare pe viaţă! Tocmai recunoscuse cu senitătate 71 de cazuri de abuz împotriva unor copii cu vârste cuprinse între şase luni şi 12 ani. Abuzuri petrecute între 2006 și 2014.

Când l-au arestat, oamenii legii au găsit asupra lui material pentru un „manual al pedofilului”, o „lucrare” pe care o pregătea. La percheziția casei, polițiștii au descoperit în calculatoarele sale 20.000 de fotografii indecente şi clipuri video cu abuzurile comise în cei 8 ani! Huckle obișnuia să trimită filmulețe cu ce le făcea copiilor și altor pedofili din lumea întreagă! Victimele erau, în marea lor majoritate, din Malaezia, țară în care britanicul mergea să ajute ca voluntar diverse organizații umanitare.

Închis la Full Sutton Prison, de lângă York, Richard Huckle a fost atacat în celula sa cu un cuțit confecţionat artizanal.