Ingrid Mocanu revine cu o replică pentru fostul ministru Predoiu care „DEZINFORMEAZĂ CRÂNCEN”
Editura Evenimentul si Capital

Ingrid Mocanu revine cu o replică pentru fostul ministru Predoiu care „DEZINFORMEAZĂ CRÂNCEN”

Autor: | | 3 Comentarii | 2105 Vizualizari

Ingrid Mocanu îi răspunde fostului ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, contrazicându-l cu argumente chiar din rechizitoriu întocmit în dosarul Gala Bute: „Disjungerea cauzei şi constituirea a patru dosare separate în vederea continuării cercetărilor cu privire la.... sesizarea corpului de control al primului ministru cu privire la foştii miniştri Ialomiţianu Gheorghe şi Predoiu Cătălin Marian - deci aveți un dosar Gala Bute, domnule Predoiu”.

„Înțeleg că domnul Predoiu dezinformează crâncen cum că nu hotărârea semnată de el ar fi condus la condamnarea Elenei Udrea. Păi vă spun: Udrea a semnat DOAR hotărârea de Guvern din Gala Bute, niciun alt act și iată ce spune Rechizitoriul ei: ”Pentru a crea cadrul normativ al acestui demers, la 05.01.2011 Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a iniţiat o hotărâre de guvern privind aprobarea Planului anual de marketing şi promovare turistică, inserând printre activităţi organizarea unei gale de box profesionist în parteneriat cu Federaţia Română de Box", a scris Ingrid Mocanu pe contul personal de socializare.

(...)"de fapt, ministrul justiției a semnat, deci este o minciună afirmația din Rechizitoriu"

Întrucât Ministerul Justiţiei şi Ministerul Finanţelor au refuzat avizarea proiectului şi au arătat că prevederile legale nu permit organizarea unui asemenea eveniment din fonduri publice, ministrul Udrea Elena a modificat conţinutul proiectului în timpul şedinţei de guvern desfăşurate în ziua de 05.01.2011. (...) Încălcarea atribuţiilor de serviciu de către inculpata Udrea Elena Gabriela cu prilejul ADOPTĂRII ACESTEI HOTĂRÂRI, constând în semnarea notei de fundamentare a proiectului în lipsa avizelor de la Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ, a fost constatată şi în cuprinsul raportului întocmit de către Corpul de control al primului ministru (vol. 41). ” (de fapt, ministrul justiției a semnat, deci este o minciună afirmația din Rechizitoriu).

Și în Rechizitoriul Udrei mai scrie: ”Disjungerea cauzei şi constituirea a patru dosare separate în vederea continuării cercetărilor cu privire la.... sesizarea corpului de control al primului ministru cu privire la foştii miniştri Ialomiţianu Gheorghe şi Predoiu Cătălin Marian." - deci aveți un dosar "Gala Bute", domnule Predoiu.

Știți pentru ce am fost ”acuzați/arestați” noi, cei din ANRP - uri (unii chiar colegi de partid, care v-au făcut OM mare)? Că nu ”știam să evaluăm” terenuri. În timpul judecății, expertiza a dovedit că ”știam” (de parcă asta trebuie să ”știe” niște juriști ca să nu fie ”penali”). Știți soluția noastră, dată de ”judecătoarea” Trancă? Vă spun eu: 4 ani cu executare! Față de ce ați făcut dvs (evident că nici la dvs nici la Udrea nu sunt infracțiuni, dar cu atât mai puțin la noi) acuzațiile noastre sunt NIMIC!

Pentru că NU sunteți #spălatpecreier ca majoritatea celor care vor oameni nevinovați prin pușcării și înțelegeți ce se întâmplă, pentru că sunteți DOAR ticălos, ar trebui să vă fie rușine pentru elucubrațiile debitate... DOAR dacă ați avea caracter. #DeciziileCCRseaplicăobligatoriu! PS - se pare că și judecătorii CCR au plângere pe abuz în serviciu: când au avut ocazia, trebuia să aibă CURAJ! Abuzul în serviciu este NECONSTITUȚIONAL COMPLET", este replica de pe Facebook a lui Ingrid Mocanu.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate