Ingrid Mocanu, afirmă că acei judecători au făcut robele pe care le poartă de râs

"Da, oameni buni, am trăit să o vedem și pe asta: niște ”magistrați” au sesizat CJUE să îi ceară voie să folosească deciziile CCR pe post de hârtie moale. Asta este vestea proastă. 
Vestea bună este că doi dintre cei 5 judecători au spus ”pas” și au refuzat să intre în acest joc mizerabil. Nu știm cine sunt ei, dar în mod cert vom afla. 
Cam asta este ceea ce vă spuneam: în timp ce unii au stat demni în scaune,alții au făcut de râs robele pe care le poartă și și-au bătut joc de profesia pe care trebuiau să o practice. La fel și azi ca și în vremea lui Iulius Filip, care nu s-a dus singur, de bunăvoie, la Aiud: unii au ales să devină torționari, turnători, alții NU".

Ingrid Mocanu are câteva sugestii pentru a curăţa sistemul şi să rămână doar cei care au îndrăznit să-şi facă meseria cu demnitate şi mult curaj

"Ce este de făcut? De păstrat DOAR acei judecători care îndrăznesc și azi și au îndrăznit și în vremuri mai rele să își facă meseria cu curaj și demnitate.
Iar pentru restul nu se impune trimiterea la pensie, ci acolo unde le este locul: la lada de gunoi a istoriei acestui neam.
Căci nu Onea, Portocală și alții ca ei au fost principalii vinovați pentru nenorocirile trăite de niște oameni la fel de nevinovați ca oricare altul, ci în principal așa zișii ”judecători”, care din motive greu de descifrat AZI (dar care sigur vor ieși la iveală) au ales să pactizeze cu acești terifianți torționari.
Rămâne ca domnul Netejoru să ne arate că poate să își facă treaba pentru care stă pe acel scaun, fără false pudori și temeri nejustificate. E ultimul bilet pe care îl mai are România pentru a se salva!
", a scris Ingrid Mocanu pe social media.

Iar ca o concluzie… Elena Udrea se pare că rămâne marele duşman al „Statului Paralel”  deşi, nu mai este în politică de atâţia ani.

 

Te-ar putea interesa și: