”Măi, băieți! Cum vine asta? Unii ”e” mai proști ca alții? Adică pe mine a fost bine că m-a umflat Slujirea cu mandat din sediul Ministerului Justiției? Unde stăteam uneori până în miez de noapte să muncesc pentru țărișoară? A fost în regulă că m-a făcut direct suspectă, inculpată, reținută și arestată pentru o faptă care în mod vădit nu era infracțiune? Că acuzațiile penale erau că nu știusem să evaluez în 2008: nu, nu știam nici în 2008, nici azi, că nu era treaba mea.

Au fost chemate televiziunile la ușa DNA și am fost scoasă în cătușe prin fața presei, apoi propunerile de arestare și Rechizitoriul au fost date în toată presa, înainte de a le primi eu și cu datele personale la vedere. A fost cineva sancționat, băi mari membri CSM? Sesizările mele le-ați aruncat la coș și ați afișat un sictir crâncen față de tot ce criticați acum.  Eu de ce să nu mă duc la Comisia Europeană? Voi nu puteți merge ca MARTOR la un parchet, dar eu am fost luată pe sus de ciracii kovesiști fără să scot un sunet?

PS – în Statele de drept cetățenii sunt egali în fața legii, păpușei”, a scris, luni, pe Facebook, Ingid Mocanu. Amintim că aceasta a fost achitată, în toamna anului trecut, în dosarul ANRP în care din 12 inculpați trimiși inițial în judecată, doar doi au putut fi condamnați.