Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu INFRASTRUCTURA la pămînt, miliardarii României și-au luat bolizi de milioane. Lista autovehiculelor cumpărate
Cu INFRASTRUCTURA la pămînt, miliardarii României și-au luat bolizi de milioane. Lista autovehiculelor cumpărate

Cu INFRASTRUCTURA la pămînt, miliardarii României și-au luat bolizi de milioane. Lista autovehiculelor cumpărate

Infrastructura continuă să lipsească în cele mai multe zone ale țării, iar în porțiunile din țară în care s-au demarat anumite lucrări acestea s-au și deteriorat.

Cu toate acestea, stăm bine la capitolul achiziții. Miliardarii români s-au blindat pe bolizi puternici, unii care ating viteze asemănătoare mașinilor de Formula 1.

13 Bentley noi, patru Ferrari, patru Lamborghini și patru Rolls Royce s-au alăturat bolizilor și limuzinelor care circulă deja pe șoselele din țara noastră de la începutul acestui an. Numai un exemplar de Rolls Royce poate costa chiar și jumătate de milion de euro.

Deși o mare enigmă continuă să persiste în mintea omului: unde se poate conduce un asemenea bolid din moment ce nu există drumuri pentru asemenea vehicule?

Atunci când cumpără o astfel de mașină, clientul alege cu siguranță între ea și un iaht, elicopter sau o vilă.

Sunt și clienți care își doresc mașini rapide, menționează Realitatea.net. Cel mai nou model de Lamborghini poate zbura pe șosele cu peste 350 de kilometri la oră, cam cât prinde și o mașină de Formula 1.