Lucrătorii Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani IPJ Botoșani au anunțat că au găsit-o pe femeia în vârstă de 41 de ani care a dispărut sâmbătă. Aceasta a fost descoperită în comuna Coțușca, județul Botoșani, legată cu mâinile la spate, prezentând urme de violență. Femeia a povestit polițiștilor că a fost violată de un bărbat.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Botoșani, femeia a fost găsită în localitatea de domiciliu, „aceasta având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului”.

Femeia susține că ar fi fost sechestrată de un individ din sat, care ar fi agresat-o. Polițiștii au dispus expertizarea femeii și încearcă să-l găsească acum pe individul cu pricina. Cert este că în timpul investigațiilor, polițiștii au obținut și alte informații care indicau faptul că femeia ar fi fost văzută în compania suspectului.

„Din discuțiile purtate cu sus-numita, care se află într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un bărbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale și in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei”, au transmis polițiștii din Botoșani.

Conform acestora, în acest caz polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și viol. Polițiștii au demarat cercetările pentru a-l identifica pe autorul infracțiunilor.

„În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, conform presei locale.

Femeia în vârstă de 41 de ani din comuna Coțușca, județul Botoșani a fost dată dispărută de rude, după ce a fost văzută ultima dată sâmbătă în localitate.

Cazul se află în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și a celor de la Secția de Poliție Rurală nr. 7, care continuă investigațiile.

Româncă acuzată de crimă în Italia. Victima, un temut traficant de droguri

Crimă îngrozitoare în Maramureș. Tânără omorâtă în bătaie. Suspectul s-a spânzurat