Evenimentul Zilei > International > Informații INCREDIBILE despre Facebook. Cât este salariul MEDIU al unui angajat
Informații INCREDIBILE despre Facebook. Cât este salariul MEDIU al unui angajat

Informații INCREDIBILE despre Facebook. Cât este salariul MEDIU al unui angajat

Deși a trecut printr-un scandal de proporții de curând, compania Facebook are foarte mare grijă de angajații săi, atunci când vine vorba de salarii.

Concret, salariu mediu al unui angajat din regiunea Bay Area ajunge până la 240.000 de dolari pe an. Salariul mediu oferit de Facebook e unul dintre cele mai mari oferite de companiile tehnologice din zona Bay Area, scrie Zf.ro.

Reamintim că datele personale a până la 2,7 milioane de utilizatori europeni ai Facebook ar fi putut fi transmise în mod inadecvat societăţii britanice Cambridge Analytica (CA), a anunţat vineri Comisia Europeană, citând o cifră ce i-a fost comunicată de reţeaua socială. 

Această estimare pentru Europa este de a raporta la numărul total de 87 de milioane de utilizatori Facebook potenţial afectaţi în întreaga lume, a dezvăluit miercuri şeful reţelei sociale Mark Zuckerberg în persoană. 

Într-un e-mail, "Facebook ne-a confirmat că datele personale a până la 2,7 milioane de europeni, sau mai precis persoane ce trăiesc în UE, ar fi putut fi transmise la Cambridge Analytica în mod inadecvat" a declarat un purtător de cuvânt al executivului european, Christian Wigand. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.