Evenimentul Zilei > Actualitate > Informaţie-bombă! Cine sare în ajutorul prinţului Andrew
Informaţie-bombă! Cine sare în ajutorul prinţului Andrew

Informaţie-bombă! Cine sare în ajutorul prinţului Andrew

Ghislaine Maxwell, „proxeneta” lui Jeffrey Epstein, vrea să-i sară în ajutor prințului Andrew, cel puţin asta titrează tabloidele britanice.

Ghislaine Maxwell este în discuții cu o rețea de televiziune din SUA pentru un interviu care să vină în apărarea prinţului Andrew.

Ghislaine Maxwell este acuzată că a procurat fete pentru finanțatorul pedofil Jeffrey Epstein, iar aceasta, se presupune, va folosi interviul pentru a-l apăra şi pe prințul Andrew. Nu ar surprinde pe nimeni dacă va spune că fosta sclavă sexuală a lui Epstein, Virginia Roberts, acum Giuffre, minte despre faptul că a făcut sex cu ducele de trei ori în adolescență, mai precis când avea 17 ani.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Ghislaine se ascunde și știe că singurul mod de a înceta să fie vânată este să vorbească în apărarea sa şi nu numai. Ea va face un interviu cu o rețea mare din SUA și-l va apăra pe duce. Aparent, va spune că Virginia Giuffre minte și că Andrew nu a făcut niciodată sex cu ea”.

Reamintim că Ducele de York a fost obligat să se retragă din îndatoririle sale publice luna trecută, în urma unui interviu dezastruos televizat la BBC despre prietenia sa cu Epstein. Se spune că Reginei i-a fost extrem de greu să-i retragă chiar şi renta regală ca drept pedeapsă.

Prinţul Andrew a negat că a văzut ceva suspect în jurul lui Epstein. Mai mult, a negat în mod repetat afirmațiile uneia dintre cele care acuză, Virginia Roberts, că ar fi fost forțată să facă sex cu el la vârsta de 17 ani. Andrew a spus că va coopera cu autoritățile de aplicare a legii „dacă va fi necesar”.