Dar, după ce veţi citi aceste confesiuni, vă veţi da seama că unele promisiuni nu sunt făcute să fie respectate şi să facă relaţia să dureze până la adânci bătrâneţi. 

Povestea celor care şi-au înşelat partenerul în aceeaşi zi în care i-au jurat credinţă veşnică te va face să te gândeşti de două ori înainte să faci acest pas. 

Mărturiile soţilor infideli au fost postate pe o pagină sub protecţia anonimatului.

Cel mai bun prieten al mirelui dezvăluie că doar cu o zi înainte de nuntă a păcătuit cu mireasa în timp ce făceau repetiţii pentru marele eveniment. 

"În dorinţa mea de a fi un viitor mire, trebuie să-i mărturisesc mirelui de acum că eu şi mireasa lui am făcut sex cu o seară înainte de nunta lor", e mărturia unui bărbat care s-a băgat în "organizarea nunţii". 

O poveste similară arată cum un alt bărbat s-a culcat cu o femeie înainte nunţii ei. "Mi-a spus că am fost cel mai bun bărbat din viaţa ei". 

O mărturisire anonimă arată cum mirii au hotărât de comun acord să-şi satisfacă fetişurile înainte nunţii şi au ales o noapte nebună în trei. "Am avut parte de o noapte în trei cu mireasa şi mirele, cu două zile înainte de nuntă". 

O altă mărturie arată cum o femeie şi-a dat seama că a făcut sex şi cu mirele şi cu mireasa înainte nunţii, dar nu în acelaşi timp. "Momentul ăla ciudat la o nuntă când îţi dai seama că ai făcut sex şi cu mireasa şi cu mirele. Dar nu în acelşi timp". 

O mireasă a povestit cum s-a culcat cu cel mai bun prieten al mirelui chiar în rochia de mireasă. "În ziua nunţii mele mi-am înşelat soţul cu cel mai bun prieten al lui, care era căsătorit. Cred că am făcut o greşeală". 

Sursă: Dailymail