El a încurajat americanii să apeleze la Dumnezeu în acest moment de criză, fiind ridiculizat de presă.

Lindell a declarat că lucrează cu administrația Trump cu privire la modelul de măști necesare. „Evident, suntem specializați în bumbac și am aflat că sunt câteva materiale pe care nu le doresc – latexul. Așadar, am primit prototipul final acum trei zile”.

Însă după ce Trump l-a invitat pe Lindell să ia cuvântul la o conferință de presă de la Casa Albă, democrații și mass-media nu au tratat cu amabilitate afirmațiile pe care Lindell le-a făcut către americani.

Lindell, care tocmai anunțase că firma lui va produce 50.000 de măști pe zi până la sfârșitul acestei săptămâni, a fost ridiculizat pentru că a vorbit despre credința lui și pentru că a încurajat americanii să apeleze la Dumnezeu în acest moment de criză.

„Dumnezeu ne-a dat harul Său pe 8 noiembrie 2016, pentru a schimba cursul pe care eram. Dumnezeu era scos din școlile și din viețile noastre, eram o națiune care i-a întors spatele lui Dumnezeu. Vă încurajez să folosiți acest timp de izolare pentru a vă întoarce la Cuvânt. Citiți Biblia și petreceți timp cu familia”.

Ignorând total efortul lui Lindell de a sprijini lupta împotriva coronavirusului Wuhan, mainstream mass-media a apelat din nou la ceea ce o reprezintă: denigrarea, scrie Tribuna românească.

Ram Ramgopal, editor CNN, a preluat imaginile video de la conferința de presă de la Casa Albă, fiind sarcastic cu privire la acțiunile lui Lindell. „E ciudat ce spune să facem în perioada de izolare, având în vedere că a petrecut trei zile modificând producția companiei sale pentru a produce milioane de măști pentru medici, deci știm exact ce face el în perioada asta de criză”.

Ali Velshi, de la MSNBC, a replicat: „Trump tocmai l-a chemat pe tipul de la „My Pillow” la conferința de la Casa Albă. E greu să inventezi așa ceva”.

John Ziegler, comentator Mediaite: „Să fim foarte clari. Mike Lindell, cu care odată am fost forțat să vorbesc cel puțin o oră la telefon, este mult mai nebun decât Trump. Nu este nici măcar pe-aproape”.

Norm Ornstein, columnist The Atlantic: „Fapt: Mike Lindell este o ființă umană îngrozitoare. O jenă totală pentru statul meu de origine, Minnesota”.

Fost dependent de droguri care a creat o rețea de recuperare pentru a-i ajuta și pe alți dependenți de droguri, Lindell a pornit afacerea MyPillow în subsolul locuinței sale, găsind, în același timp, o credință creștină transformatoare. „Isus a intervenit și m-am predat Lui complet”.