Evenimentul Zilei > International > Incredibila transformare fizică a presupusei iubite a lui Vladimir Putin! Lumea vorbeşte din nou: ori este însărcinată, ori a născut recent
Incredibila transformare fizică a presupusei iubite a lui Vladimir Putin! Lumea vorbeşte din nou: ori este însărcinată, ori a născut recent

Incredibila transformare fizică a presupusei iubite a lui Vladimir Putin! Lumea vorbeşte din nou: ori este însărcinată, ori a născut recent

Recentă apariţie în faţă camerelor de luat vederi a Alinei Kabaeva, presupusa iubită secretă a preşediontelui rus, într-o ţinută vestimentară largă specifică femeilor însărcinate sau celor care abia au născut, a alimentat din nou speculaţiile.

La Moscova a avut loc recent festivalul tradiţional de gimnastică pentru copii "Alina", care a fost prezentat de către fosta campioană olimpică la gimnastica ritmică Alina Kabaeva, după o absenţă îndelungată din spaţiul public.

Festivalul va fi televizat pe dată de 1 iunie, dar unele fotografii din culise au fost publicate deja pe internet. Internauţii au observat imediat că Alina, acum în vârstă de 32 de ani, s-a îngrăşat foarte mult, iar zvonul despre faptul că, în luna martie a acestui an, Kabaeva  a născut în spitalul VIP – Sfânta Ana din Elveţia, pare să fie susţinut de aceste imagini, scrie perfecte.md. Fosta sportivă s-a urcat pe scenă într-o rochie largă, roşu închis, până la genunchi, chiar croiala rochiei fiind cea care a dat naştere zvonurilor privind o posibilă nouă sarcină.

În plus, tot în luna martie, preşedintele rus a dispărut brusc, de pe scena publică, timp de mai multe zile, motivele straniei dispriţii nefiind elucidate nici până în momentul de faţă.

Kabaeva a renunţat toamna trecută la postul de deputat din partea Rusiei Unite (partidul de guvernământ) în Duma de Stat (camera inferioară) pentru a prelua conducerea holdingului "Grupul Naţional Media".

În condiţiile în care viaţa personală a preşedintelui rus este păzită cu străşnicie de opinia publică, zvonurile şi presa îi atribuie acestuia o relaţie de şapte ani cu fosta gimnastă. Neoficial, se spune că cei doi ar avea deja copii împreună – un băiat, în vârstă de 3 ani, şi o fată născută în noiembrie 2012.

Putin, 62 de ani, a anunţat în vara anului 2013 că divorţează de soţia sa Liudmila, după aproape 30 de ani de căsnicie.