Evenimentul Zilei > Monden > Incredibil. Duminică seara, umorul a învins interesul pentru alegerile locale
Incredibil. Duminică seara, umorul a învins interesul pentru alegerile locale

Incredibil. Duminică seara, umorul a învins interesul pentru alegerile locale

Foarte mulți tineri care locuiesc în mediul urban au urmărit o emisiune de umor difuzată duminică seară de o televiziune centrală.

Românilor care locuiesc la oraș le-a plăcut mai mult umorul mai mult decât politica. Acest lucru s-a întâmplat duminică seară, când între orele 20.00 și 22.57, cea de-a treia ediție a sezonului “iUmor”, difuzat de Antena 1, a fost pe primul loc în preferințele persoanelor cu vârste cuprinse între 18-49 de ani care locuiesc în mediul urban.

Emisiunea a avut o audiență medie de 5.8 puncte de rating și 16.3% cotă de piață. Pe locul secund a fost Pro Tv , cu o medie de 5.6 puncte de rating şi 15.6% cotă de piaţă. Peste 1.1 milioane de telespectatori la nivel naţional se uitau la producția Antena 1, în minutul de aur, care a fost la ora 20.35. Ediția specială Observator, care a avut ca subiect principal rezultatele exit-poll ale alegerilor locale, find difuzată între orele  20.50 – 21.21, a fost lider de piață.

Ce concurenți i-au cucerit pe jurații emisiunii 

Gabriel Gherghe a fost prezent pentru a șasea oară pe scena emisiunii, în calitate de invitat. Lucian Lupu, unul din candidați, i-a provocat pe jurați la o întrecere de rezistență iar Biba Struja, denumit omul electric din Serbia care a intrat  de două ori în Cartea Recordurilor, deoarece rezistă la șocuri electrice care ar ucide pe oricine, le-a mărturisit juraților că și-a descoperit această abilitate atunci când era tânăr și a atins un cablu de înaltă tensiune.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, cei trei jurați, au urmărit cu mare uimire demonstrațiile lui Biba Struja, în timp ce Mihai Lucaci, specialistul în arta vorbirii, a primit voturi pentru câteva observații amuzante. Grigore Luca le-a amintit juraților de marele artist Dan Spătaru, prin modul în care a interpretat o melodie a acestuia. 

Concurenții, votați cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”

Concurenții care au primit două voturi favorabile din partea juraților vor merge în etapa următoare a concursului, urmând să fie votați de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1. Startul votului se dă în timpul emisiunii și se va termina a două zi la ora 16:00. Cel care câștigă fiecare ediție a emisiunii, respectiv cel va primi cele mai multe voturi prin intermediul aplicației ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00, care va avea loc luni, potrivit m.jurnal.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: