Evenimentul Zilei > International > Incredibil ce filme face fiica lui Steven Spielberg! Mulți părinți ar muri de rușine…
Incredibil ce filme face fiica lui Steven Spielberg! Mulți părinți ar muri de rușine…

Incredibil ce filme face fiica lui Steven Spielberg! Mulți părinți ar muri de rușine…

Mikaela , fiica celebrului regizor de film, Steven Spielberg a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei după ce i-a spus, în weekendul trecut, că s-a lansat într-o nouă carieră ca animator pentru adulți.

The Sun relatează că Mikaela Spielberg, 23 de ani, care a fost adoptată ca bebeluș de legendarul regizor de film și soția sa, Kate Capshaw, a povestit cum a început deja să producă videoclipuri pentru aduilți și spune că i-ar plăcea să dețină un loc de muncă ca dansatoare într-un club de striptease, odată ce obține licența de lucrător în filme destinata adulților.

Mikaela, care vorbește în mod regulat cu părinții, le-a transmis vestea prin FaceTime în weekend și a spus că sunt „intrigați”, dar „nu sunt supărați”.

Descriindu-se ca o „creatură sexuală”, ea a spus: „M-am săturat cu adevărat să nu-mi pot valorifica corpul și sincer, m-am săturat să mi se spună că-mi urăsc corpul.

„Și, de asemenea, m-am săturat să muncesc zi de zi într-un mod care nu-mi satisface sufletul. Simt că fac acest tip de muncă, sunt în stare să„ satisfac „alte persoane, dar asta se simte bine, deoarece nu este într-un mod care mă face să mă simt obligată.”

„Tocmai mi-am lansat cariera de divertisment pentru adulți. Scopul pe care îl aveți este sigur, sănătos, consensual. Corpul meu, viața mea, veniturile mele, alegerea mea. Nu-mi datorez o singură persoană autonomia sau virtutea mea doar datorită unui nume”, a mai spus Mikaela

Mikaela, care locuiește în Nashville, Tennessee, a povestit cum speră că noua ei alegere în carieră o va ajuta să devină independentă financiar de părinții ei de la Hollywood.
Mikaela Spielberg. Picture: Instagram
„Am fost întotdeauna o persoană cu caracter sexual, care m-a confundat până acum. Nu într-un mod prădător, ci doar în sensul că oamenii de aici din sud ar putea să nu fie încă confortabil cu asta ”, a spus ea.

„Principala mea speranță este doar că voi ajunge undeva destul de profitabil până unde nu sunt legat financiar de lucruri. Și atunci pot începe cu adevărat să le spun oamenilor că nu este nimic în neregulă cu utilizarea corpului meu într-un mod care se simte confortabil să mă sprijine.

„Nu pot rămâne dependentă de părinții mei sau chiar de starea respectivă – nu că nu este ceva în neregulă – pur și simplu nu mă simt confortabil pentru mine. Aceasta este o alegere pozitivă și abilitantă, mi-am dat seama că nu este nicio rușine să ai o fascinație cu această industrie și să dorești să faci ceva sigur, sănătos, consensual”, a mai spus Mikaela

Fiica regizorului ET și Jaws a ales numele de scenă Sugar Star pentru cariera sa de divertisment pentru adulți.

Tânăra de 23 de ani spune că are dragoste și respect uriaș față de părinți și recunoaște că, deși era nervoasă că le-a spus, nu a fost surprinsă de faptul că o susțin.
„Siguranța mea a fost întotdeauna o prioritate numărul unu pentru ei”, a afirmat Mikaela, potrivit news.com.au

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: