Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil! Ce au găsit polițiștii într-o casă din Vaslui?! Toată lumea a fost șocată
Incredibil! Ce au găsit polițiștii într-o casă din Vaslui?! Toată lumea a fost șocată

Incredibil! Ce au găsit polițiștii într-o casă din Vaslui?! Toată lumea a fost șocată

O fetiță de un an și șapte luni a fost găsită, vineri, moartă, într-o casă din localitatea vasluiană Miclești. Copilul era distrofic și neîngrijit.

Caz cutremurător. O fetiță de un an și șapte luni a fost găsită, vineri, moartă într-o casă din localitatea vasluiană Miclești.

Copilul arăta de 4 luni, fiind distrofică și neîngrijită, spun medicii. Oamenii legii fac o anchetă într-un dosar pentru ucidere din culpă, potrivit digi24.ro. Decesul fetei a semnalat vineri dimineață de mama fetei, care a sunat la 112, după ce a văzut că fetița nu dă niciun semn de viață. Copilul a fost găsit mort de medicii echipajului de la Serviciul de Ambulanță Vaslui, care au venit la solicitarea mamei.

„Colegii l-au găsit decedat, era decedat de două-trei ore, avea un an și șapte luni, dar de fapt arăta de patru luni, era distrofic, era nehrănit, neîngrijit, în casă era frig, nu era încălzită casa”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Polițiștii au fost și ei sesizați în acest caz.

„Noi am fost sesizați de medicul de pe ambulanță. Facem cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui, a declarat că femeia mai are încă trei copii, cu vârste între 4 și 10 ani, care sunt în plasament de mai mult timp.

Ancheta în acest caz continuă, pentru stabilirea cauzelor care au dus la moartea copilului.