Inconștiență totală pentru un bărbat. Beat, fără permis, a provocat un accident și a fugit pe câmp

Inconștiență totală pentru un bărbat. Beat, fără permis, a provocat un accident și a fugit pe câmp

Un individ care nu avea permis auto a provocat un accident și a rănit două persoane. Nu avea permis și consumase băuturi alcoolice.

Două persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident ce s-a petrecut pe Drumul Național (DN) 12. Nefericitul eveniment rutier a fost provocat de către un şofer care nu deținea permis şi, mai mult, se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Speriat de șirul de ilegalități comise, bărbatul a fugit de la locul faptei, dar în cele din urmă a fost identificat și reținut de polițiști.

Șir incredibil de infracțiuni comise. S-a suit la volan fără permis, după ce consumase alcool și a încercat să se facă nevăzut

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, din primele cercetări a rezultat că accidentul, care a avut loc în apropierea comunei Sâncrăieni, s-a produs în momentul în care un autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani din localitatea Sântimbru, a pătruns pe DN 12 (E 578) şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, conform Agerpres.

Bărbatul a încercat să scape de răspundere după ce a provocat accidentul și a fugit pe câmp. Polițiștii care l-au prins au constatat că el era și beat, nu avea nici permis auto. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victimele accidentului erau însoțite și de copil. Minorul nu a fost rănit și a ajuns la spital alături de părinții săi. A scăpat doar cu o sperietură zdravănă

Conform reprezentanților Inspectoaratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, în autoturismul accidentat de șoferul fără permis, alături de cele două persoane rănite, se afla şi fiul victimelor. El fost transportat, alături de părinţii săi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a anunțat că minorul nu a fost rănit, dar s-a als cu sperietura şi a fost transportat la spital pentru un consult de specialitate, mai menționează sursa citată.